آموزش نرم افزار CCproxy - راه اندازی شبکه , پشتیبانی شبکه


62 58 31 22 - 021
01 77 45 88 - 021
31 32 58 77 - 021
61 205  63 - 0937

طریقه نصب نرم افزار :


پس از کلیک بر روی فایل نصب و Setup برنامه با صفحه خوش آمد گویی روبرو می شویم.

Image

برای ادامه کار NEXT میزنیم.


Image

در این قسمت محل نصب نرم افزار تعیین میشود که به صورت دیفالت روی درایو C انجام میشود Next را کلیک میکنیم ، اگر تیک مربوط به Create a Quick Launch icon را انتخاب کنیم یک ShortCut بر روی صفحه Desktop ایجاد میگردد سپس Next میزنیم


Image

در این قسمت اطلاعاتی نظیر محل نصب را به ما میدهد و در پایان کلیک بر روی Install باعث نصب برنامه میگردد ، اگر تیک گزینه Launch Ccproxy را بزنید پس از کلیک بر روی گزینه Finish برنامه مورد نظر اتوماتیک اجرا میشود به هر حال برنامه با وفقیت نصب شده و میتوانیم با کلیک بر روی گزینه Finish کار رو دنبال کنیم.


Image

نکته :قبل از شروع آموزش کار با این نرم افزار محبوب باید بدانیم که چه نوع اتصالاتی برای این نرم افزار استفاده میشود : Ccproxy قابلیت پشتیبانی از اتصالات(خدا بیامرز Dial up را دارد) broadband یا ADSL ، فیبر نوری، ماهواره، ISDN و DDN را دارد و به شما کمک می کند تا اینترنت و پهنای باند شبکه را به اشتراک بگذارید ؛ اما فقط کاربرد این نرم افزار در این محدود نمی شود بلکه این نرم افزار میتواند به عنوان سرورهای پروکسی HTTP، Mail، FTP، socks، telnet و HTTPS استفاده گردد و قابلیت هایی نظیر کنترل دسترسی به اینترنت، مدیریت کاربر،Web filtering و کنترل زمانی برای دسترسی را داراست .



آموزش کار با نرم افزار Ccproxy:


پس از نصب برنامه و باز کردن این نرم افزار چیزی شبیه به تصویر زیر را میبینیم برای شروع بهتر است ابتدا سری به تب Options بزنیم که یکی از کاربردی ترین قسمت های این نرم افزار محسوب می شود


Image

در تب Options که پنجره زیر باز میشود و همانطور که تصویر گویا هست سرویسهایproxy و Protocol های مختلف همراه با شماره Port را میتوانید دستخوش تغییرات دهید . پایین این پنجره قسمت Local IP Addrress را میبینید که باید آدرس IP کامپیوتری که سرویس پروکسی روی آن اجرا می شود را وارد کنیم ، پس تیک گزینه Auto Detect را برمی داریم تا بتوانیم آی پی سرور را وارد نماییم .


Image

در انتهای این پنجره گزینه NT را ملاحضه مینمایید این گزینه یا بهتر بگوییم این سرویس اجازه میدهد تا proxy قبل از Logon روی کلاینت ها اجرا شود حتی اگر نرم افزار روی سرور اجرا نشود Proxy روی کلاینت ها اعمال میگردد و قبل از اینکه کاربر وارد ویندوز شود این نرم افزار به صورت یک سرویس عمل میکند و اجرا میشود و گزینه Advance هم تنظیمات بیشتری را در اختیارمان قرار میدهد که این تنظیمات پیشرفته خیلی به کارمان می آید از جمله قسمت Other که میتوانیم یک پسود برای Admin انتخاب کنیم تا این Admin بتونه با نرم افزار از راه دور هم کار کنه. جهت تعریف کاربران مجاز برای دسترسی به اینترنت وتنظیم کردن محدودیت های این کاربران در قسمت اصلی برنامه کنار تب Options تبی وجود دارد به نام Account این گزینه را کلیک کنید


Image

پس از کلیک بر روی دگمه Account پنجره زیر باز می شود که در قسمت permit category دسترسی ها مشخص میشود گزینه permit all یعنی تمامی کاربران متصل به شبکه به اینترنت دسترسی خواهند داشت. خب گزینه دوم مشخص است چیست در صورتی که بخواهیم اینترنت را بین افرادی خاص به اشتراک بگذاریم از گزینه ی Permit only استفاده می کنیم.


Image

جهت تعریف user در همان پنجره Account در سمت راست ، گزینه ی new را کلیک می کنیم تا با پنجره زیر رو به رو شویم.


Image

در قسمت user name نام کاربر را وارد میکنیم.در قسمت Password میتوان یک کلمه ی عبور دلخواه وارد کرد.این کلمه ی عبور به همراه نام کاربری از کلاینت پرسیده میشود. IP Address هم میتوانید پر کنید که ابتدا باید Enable باشد تا بتوان آی پی آدرسی را وارد کرد در این صورت فقط سیستمی میتواند استفاده کند که دارای این آی پی آدرس باشد و جهت امنیت بالا تر میتوان MAC را وارد نمود ، همانطور که میدانید MAC آدرسی است منحصر به فرد و هر کارت شبکه یک عدد مخصوص به خود را دارد البته وارد کردن این مورد الزام نیست . قسمت های maximum Connections، Download Bandwidth و Upload Bandwith به صورت پیش فرض 1- میباشد.این عدد به این معنی است که هیچ گونه محدودیتی اعمال نشده است.میتوانیم این مقادیر را تغییر دهیم.


Image

قسمت Maximum Connection مشخص می کند که کاربر در روز چند بار میتواند Connect شود.فیلد های Download Bandwidth و BandwidthUpload به ترتیب سرعت دانلود و آپلود را مشخص می کنند.
در قسمت پایین تر میتوان سرویس های مختلف مانند Mail ، Telnet ، FTP و ... همچنین دسترسی به صفحات وب و... را برای کاربر تعیین کرد که بتواند استفاده کند یا خیر البته این ها مواردی است که بییشترین استفاده را دارد و هر مدیر شبکه ای به این موراد نیاز دارد برای همین از کل سرویس ها در شبکه این چند تا در این نرم افزار گلچین شده اند . درسته که سایت هایی که از نظر قانونی مشکل دارند به صورت اتوماتیک در سیستم ها فبلتر هستند اما گاهی پیش می آید در شبکه ای مدیری بخواهد سایت هایی را فیلتر کند تا کارمندانش نتوانند از آن سایت استفاده کنند این قابلیت نیز در Web Filter موجود است و میتوان دسترسی کاربر را به بعضی از سایتها محدود کرد. Time Schedule مشخص می کند که در چه بازه ی زمانی کاربر به اینترنت دسترسی داشته باشد این هم مواردی است که یک مدیر حتماً برایش خیلی مهم است که کارمندان در ساعت های مشخصی از اینترنت استفاده کنند . قسمت Auto disable at تعیین می کند کاربر در چه روز و چه ساعتی به اینترنت دسترسی نداشته باشد اگر پرنکنید خب طبیعی هست که در تمام روز ها و ساعت ها میتواند به اینترنت دسترسی داشته باشد. در کامپیوتر اگر روی درایوی راست کلیک کنید و properties را بزنیم یه قسمتی وجود داره به نام Quota که تعیین میکنه چقدر از فظای دیست در اختیار چه کاربری باشد این گزینه جالب برای این نرم افزار نیز وجود داره به نام Bandwidth Quota که میزان اینترنت مصرفی کاربر در طول روز را مشخص می کند اجازه بدید که اینو با یه مثال توضیح بدم :شما تعیین میکنید کاربری روزانه 300 مگابایت مصرف کند طبق تصویر زیر سلول های مورد نظر را پر می کنید و در نهایت دکمه ی save و ok را می زنید .



Image


پنجره بالا را که OK کنید یوزر هایی را که تعریف کردید در پنجره زیر نمایان میشود که میتوان در سمت راست پنجره از دگمه های Edit و Delete اقدام به ویرایش یا حذف کنید و یا حتی خروجی از کاربران و آی پی های ثبت شده بگیرید.


Image


تنظیمات روی کلاینت:


تنظیمات proxy باید بر روی کلیه ی Application هایی که با اینترنت سر و کار دارند اعمال شود.در ابتدا باید روی کارت شبکه تغییراتی اعمال کنیم. به سراغ تنظیمات کارت شبکه می رویم برای این منظور در RUN دستور ncpa.cpl را تایپ کنید و سپس اینتر را بزنید


آموزش کار با ccproxy

سپس روی Local Area Connection راست کلیک کنید و properties را بزنید


Image

و در نهایت روی internet protocol TCP/IP Version 4 دابل کلیک کنید


Image

پس از انجام مراحل ساده بالا میتوانید آی پی سیستم را تغییر دهید پس IP در رنج سرور پروکسی باید تنظیم کنید ، Gateway و DNS را نیز همان IP کامپیوتری که Proxy روی آن نصب است می دهیم.ضمناً نکته ای که بسیار دارای اهمیت است این است که IP کاربر باید در لیست کاربران proxy باشد تا Proxy روی آن اعمال شود.


Image

مرورگر FireFox را باز میکنیم و در تنظیمات Network مطابق شکل زیر گزینه ی Manual proxy configuration را انتخاب کرده و در قسمت HTTP Proxy ، IP کامپیوتری که Proxy روی آن نصب است را وارد می کنیم.مقدار port باید عدد ۸۰۸ باشد. این تنظیمات در IE یا internet Explorer نیز به همین ترتیب است که میتوان از منوی internet option و انتخاب تب connectios و گزینه Lan Settings را زده و گزینه Proxy Server را فعال میکنیم دگمه advance را انتخاب میکنیم و ادامه کانفیگ را انجام میدهیم.


Image


آخرین نسخه از این نرم افزار Ccproxy 8 میباشد که توسط سایت سازنده این نرم افزار میتوانید اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

جهت مشاوره رایگان جهت عقد قرارداد پشتیبانی کامپیوتر و شبکه با شماره 77583231-021  تماس حاصل نمایید .

درباره آریا نتورک

آریا نتورک از سال 1387 فعالیت خود را آغاز نموده و آماده ارایه خدمات ذیل (عقد قرارداد پشتیبانی کامپیوتر و شبکه با شرکت ها و موسسات) حتی در روز های تعطیل می باشد :

خدمات ما :

  • راه اندازی و پشتیبانی شبکه های Domain & Workgroup
  • عیب یابی سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر و لپ تاپ
  • فروش کامپیوتر و قطعات و دوربین مدار بسته
  • فروش و نصب دوربین مداربسته (شبکه یا غیر شبکه) مشاهده از طریق اینترنت و تبلت و موبایل

تماس با آریا نتورک

راه های ارتباطی جهت مشاوره رایگان و یا عقد قرارداد پشتیبانی شبکه و کامپیوتر :

  • 88412723
  • 09376320561
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید